Kat zoekt baas – Guusje

Foto: Dierenbescherming

Guusje is een lieve, actieve poes. Zodra er iemand binnenkomt is zij als eerste van de partij om alle aandacht in ontvangst te nemen. Maar Guusje heeft wel een eigen willetje. Wanneer ze er genoeg van heeft, geeft deze black beauty dat wel aan.

Hier is niks mis mee, zolang haar nieuwe eigenaar hier een beetje rekening mee houdt.

Geen katten-kat
Guusje vindt de andere katten in het verblijf nog niet zo’n succes. Ze valt ze niet aan, maar hun aanwezigheid lijkt haar wel enigszins nukkig te maken. Het is voor deze dame dan ook wenselijk een eigen stekje te bemachtigen, zonder bemoeienis van soortgenootjes.

Een huis met kleine kinderen is misschien te druk voor Guusje, maar oudere kinderen zou geen problemen moeten geven. Guusje houdt namelijk wel van spelen.

Speciaal voer
Het is gebleken dat Guusje problemen met haar nieren heeft. Hiervoor krijgt ze dieetvoer en daar doet ze het goed op. Het dieetvoer is iets duurder in de aanschaf dan gewoon voer, maar de kat heeft hier ook minder van nodig. In verhouding maakt het dus weinig verschil.

Heeft u een plekje waar Guusje de aandacht niet hoeft te delen en waar zij heerlijk zichzelf mag zijn?

Geplaatst
De katten Poekie, Eduard en Diri hebben inmiddels een plekje gevonden. Dolly, de herder, is gereserveerd en zal naar alle waarschijnlijkheid ook binnenkort het asiel verlaten. Maar er zijn nog meer katten en honden op zoek naar een nieuw thuis. Kunt u ze dat bieden? Kom dan eens langs bij het dierenasiel in Winschoten aan de Industrieweg 35.

 

Lees ook:
‘Moet je kijken, wat een scheur!’
Jongerenvraagbaak Jimmy’s naar Winschoten?
Jeugd tiental Damclub maakt progressie